Transport funerar

Compania Funerara este alaturi de dvs. in clipele cele mai grele si va ofera serviciile sale inclusiv transporturi funerare, indispensabile dealtfel oricui este nevoit sa treaca prin incercarile care ne arata cat este de trecatoare viata. Cu siguranta ca nu sunteti acum in dispozitia necesara de a citi texte lungi si menite de a scoate in evidenta experienta noastra in prestarea serviciilor funerare. Sa trecem direct la subiect.

Transporturi funerare in Bucuresti, Ilfov si oriunde in Romania

transport decedati bucuresriEfectuam toate acele tipuri de transporturi funerare uzuale care va scot din incurcatura astfel de situatii. Astfel, oferim servicii pentru:

  • transportul decedatului de la spital acasa, oriunde ar fi aceste locatii, indiferent de distanta sau conditii favorabile;
  • transportam corpul neinsufeltit de la domiciliu (spital) la capela, biserica sau cimitir;
  • transportam persoana decedata in conditiile de convoi funerar;
  • asiguram cele mai bune conditii transportului persoanelor apartinatoare familiei, intre orice locatii;
  • de asemenea, ne putem ocupa, la cerere si de transportul persoanelor de la aeroport sau gara la locuinta familie indurerate ori locul unde se deruleaza ceremonia funerara, evident in conditii de maxim confort.

Fiind vorba de un transport cu caracter special, cu siguranta ca suntem dotati in acest sens, masina noastra funerara fiind de tipul Mercedes Vito, iar personalul care se va ocupa de tristul eveniment este de o inalta calificare. Avem angajati care se poarta cu respect, discretie si vor depune orice efort posibil pentru a va face cat mai putin stresante clipele grele prin care treceti.

Ce presupune serviciul de transporturi funerare?


Intocmirea documentelor funerare


Compania Funerara este pregatita in orice moment de a va lua de pe umeri operatiile de rutina, iar astfel sa va puteti concentra la pregatirea in cele mai bune conditii a celorlalte aspecte ale evenimemtului. Va dam cel mai puternic sprijin in a obtine:

  • certificatul de deces;
  • adeverinta de inhumare;
  • certificatul de imbalsamare;
  • ne oferim srijinul pentru intocmirea /obtinerea oricarui alt document de care ar putea fi
  • nevoie, in functie de conjunctura.

Nota: Compania Funerara presteaza servicii in acord cu legislatia in vigoare aprobata si valabila pe teritoriul Romaniei.


Transport international – repatriere decedati (mai multe detalii, aici)


Compania funerara preia cele mai dificile sarcini in situatia repatrierii corpurilor neinsufletite. Cu totii suntem constienti de conditiile speciale la care sunt supuse aceste tipuri de servicii. Transporturile funerare internationale au fost supuse unor reglementari incluse in acorduri internationale.

Astfel, corpul decedatului se aseaza intr-un sicriu sigilat de zinc, sigilat, apoi este introdus intr-un sicriu special destinat acestui scop. Orice transport funerar international (la fel ca si in cazul celor interne) se supune unei serii de autorizari specifice ce difera in functie de calea folosita, cele mai uzuale fiind cele rutiere sau cu avionul. Compania funerara va efectua toate aceste formalitati in locul dvs., rutina data de profesionalismul nostru fiind in deplina concordanta cu compasiunea si discretia necesara unui astfel de eveniment.


Preturi servicii Compania Funerara – preturi transporturi funerare


In principiu, pentru transporturile funerare prestate de noi preturile se calculeaza in functie de numarul de kilometri parcursi. Desigur ca in anumite situatii ar fi absurd si nerealist sa taxam corespunzator cu distanta parcursa, iar in aceste cazuri vom face o oferta cat mai rezonabila peroanelor care se ocupa de ultimul drum al raposatului. Familia si prietenii acestuia oricum trec prin momente dificile, consideram ca nu e cazul sa mai inrautatim situatia.

La fel, este posibil ca pentru anumite situatii sa oferim noi tarife preferentiale, ca de exemplu pentru pensionari. Va rugam in acest sens sa consultati periodic reducerile destinate acestei categorii de cetateni.

Compasiunea este un element fundamental in aceasta activitate, de aceea personalul de la Compania Funerara se va stradui sa va ofere clipe de respect si compasiune, alaturi de preturi oneste si la vedere.

Nota: Compania funerara este intotdeauna la curent cu ultimele hotarari si modificari ale legislatiei privitoare la orice tip de servicii in domeniu. De asemenea, suntem la curent si aplicam orice Normele si Hotarari adopate de Guvernul Romaniei in legatura cu serviciile funerare.

Daca aveti nevoie de repatriere decedati si de transporturi funerare vom face tot posibilul sa va fim aproape cu cele mai bune si calitative servicii. De asemenea, va vom oferi suportul necesar pentru a putea trece prin aceste clipe mult mai usor.

Aveti nevoie de servicii de repatriere decedati? Contactati-ne!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.