Cinstea si ghinionul… in pompe funebre

Firmele de pompe funebre oneste, de servicii funerare in Bucuresti, nu vor accepta „afaceri” asemanatoare cu cele relatate de presa. Facem aluzie la cele care contravin celor mai elementare norme de bun simt si sunt in opozitie totala cu modul de viata crestinesc. „Adevarul” scrie despre confrati din sfera serviciilor funerare. Ocupându-se cu pompe funebre au acceptat sa cumpere arbusti ormanetali de la hoti ordinari. Acestia din urma obtinând plantele pur si simplu dupa ce le-au dezgropat din parcuri.

In mod evident, sa cumperi ieftin marfa de furat si sa vinzi dupa aceea scump si fara chitante celor care cauta servicii funerare de amenajare a mormintelor, noua ne sunt straine si declaram ca ne repugna in cel mai inalt grad.

O firma de servicii funerare care se respecta nu va accepta niciodata astfel de practici. Trebuie sa spunem insa ca nu este pentru prima oara când aflam din presa despre cazuri când cimitirele au fost vandalizate de minori. Au fost numeroase relatari despre furtul de jerbe de flori si vandalizarea de monumente funerare. Nu prea ai ce sa le faci, tocmai pentru ca sunt minori…

servicii funerare bucuresti

Evenimente rare in pompe funebre

Se spune despre cei ce lucreaza in sfera serviciilor funerare ca nu au umor, lucru pe care noi am incercat sa-l contrazicem in articolul nostru urmator, respectiv in „Servicii funerare pline de umor”. Acum vom relata o alta situatie, una inedita in care, spre desoebire de incurcarea nou-nascutilor la nastere, la inmormantari despre incurcarea mortilor nu s-a mai prea auzit.

Si totusi, intr-un mic orasel din Tara Galilor, Powys, o firma de servicii funerare a dat-o-n bara rau de tot! O grava eroare a fost observata in timpul unor ceremonii funerare paralele. La o inmormantare s-a descoperit ca doua familii erau cat pe ce sa-si ingroape fiecare mortul celeilalte. Evenimentul a fost catalogat o trista si mare gafa. Aceasta eroare din sfera serviciilor funerare a determinat compania funebra sa-si ceara scuze in mod public.

Sa recunoastem, este ceva ce cu greu ne-am putea imagina ca se poate intampla. Sicriele au fost probabil incurcate la iesirea din capela cimitirului. Incurcatura s-a produs acolo unde rudele si prietenii si-au luat un ultim ramas bun de la decedati.

Gafa a fost observata din intamplare si abia in ultimele momente, atunci cand sicriul se cobora in groapa. Dupa ce s-au dat la o parte jerbele si coroanele de flori; pe sicriu era scris un alt nume. Aceste cazuri sunt insa extrem de rare, dar din cauza lor inca nu s-a auzit de vreo companie funerara care sa dea faliment.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.