Repatriere decedati

Compania Funerara se ocupa de intocmirea si obtinerea documentatiei necesare pentru transportul (repatrierea) cetateanului roman decedat in strainatate. Trebuie stiut ca pentru obtinerea pasaportului mortuar, act esential in aducerea in Romania a corpului neinsufletit, taxele si conditiile specifice de eliberare a actelor difera de la stat la stat si de la o autoritate locala la alta.

Suntem in masura sa va informam ca apeland la serviciile noastre scapati de stres si alergatura. Apelati la compania noastra si noi ne vom ocupa de tot. Va puteti dedica in liniste ultimelor momente de cinstire a celui care v-a fost atat de drag.

Compania funerara va ofera servicii complete de pompe funebre Bucuresti.

Informatii esentiale de retinut despre repatriere decedati

 

Inainte de a se putea efectua transportul funerar, decesul va trebui inregistrat la autoritatile locale de la domiciliul sau locul de munca al defunctului. servicii funerare bucuresti-repatriere decedatiDesi legea nu prevede ca obligatoriu, decesul poate fi anuntat si inregistrat si la amabasada sau alte autoritati consulare. Este o etapa care sustine eliberarea unui certificat de deces romanesc ce permite repatrierea decedatului. Daca nu s-a procedat astfel, certificatul se va obtine dupa sosirea transportului in Romania.

Pentru obtinerea pasaportului mortuar de la autoritatile consulare romanesti din tara respectiva veti avea nevoie de:

  • Cartea de identitate in original
  • Certificatul de deces din tara respectiva legalizat si apostolat
  • Certificat medical de deces
  • Certificatul de imbalsamare
  • Autorizatia de transport eliberata din autoritatile locale

De asemenea, inainte de transportul funerar propriu-zis, daca moartea a survenit ca urmare a unor actiuni violente, este necesar sa fie solicitata interventia autoritatilor locale din aria respectiva. Investigarea si elucidarea conditiilor mortii pot intarzia, uneori in mod semnificativ, durata si conditiile transportului funerar.

Pretul transportului funerar pentru repatriere decedati. Servicii incluse

 

Datorita specificului si taxelor din fiecare tara, costurile unui transport funerar pentru repatriere decedati pot diferi uneori destul de mult. Este gesit a se calcula aceste cheltuieli numai in functie de kilometri parcursi. Totusi, din practica si experienta noastra, putem estima ca pentru Uniunea Europeana, costul unui transport funerar ar fi undeva in jurul a 2.000 – 4.000 de euro.

Compania Funerara ofera de regula urmatoarele servicii incluse in pret:

  • Sicriul de zinc imbracat in lemn complet echipat
  • Imbalsamarea si tratamentul anti putrefactie al decedatului
  • Sigilarea sicriului
  • Actele necesare transportului

Cu toate acestea, cum am spus mai sus, conditiile si cerintele pot sa difere de la caz la caz.

Totusi, suntem siguri ca va putem oferi servicii foarte oneste de repatriere pentru persoanele decedate. In plus de pute ocupa de tot ceea ce inseamna servicii funerare.

Pentru o oferta concreta de repatriere decedat, contactati-ne!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.