Servicii funerare sector 5 Bucuresti

Aveti un eveniment neplacut in familie la care e nevoie de o firma de pompe funebre in Bucuresti, sector 5? Noi va putem ajuta. Oferim servicii funerare Bucuresti sector 5 si imprejurimi.

Suntem profesionisti si, din experienta noastra, am inteles un lucru. Regretele si durerea pe care le simtiti in suflet nu trebuie sa fie umbrite de tot ceea ce inseamna organizarea unei inmormantari.

Pentru a veni in ajutor, noi va putem oferi o gama larga de servicii funerare in Bucuresti sector 5 si nu numai.

De ce noi – servicii funerare sector 5 Bucuresti

Suntem o companie serioasa de servicii funerare care trateaza cu intelegere, respect si compasiune orice client. Oferim servicii funerare complete in sectorul 5 la preturi corecte si avantajoase. Iata de ce ar trebui sa apelezi la serviciile noastre:

 • oferim servicii funerare non stop in sector 5
 • poti alege dintr-o gama larga de servicii sau un pachet complet
 • iti oferim consiliere in procesul inmormantarii
 • ne organizam foarte bine fara ca tu sa faci nimic in acest sens
 • pe baza talonului de pensii se poate beneficia gratuit de o inmormantare completa

compania funerara eva bucuresti

Ce ne recomanda pentru servicii funerare complete in sector 5 Bucuresti

 • Suntem o echipa de oameni profesionisti cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare in Bucuresti. Reusim cu succes sa ne adaptam nevoilor oricarui client. Astfel putem oferi doar servicii de calitate.
 • Ne caracterizeaza discretia, seriozitatea si disponibilitatea. Suntem la dispozitia dumneavoastra 7 zile din 7. Ne deplasam in maxim o ora de la primirea apelului la adresa indicata de catre dumneavoastra.
 • Nu va veti mai complica cu procedurile legale si cu cele de organizare a inmormantarii. Toate aceste lucruri le vom face noi.
 • Asadar, daca aveti nevoie de o firma de servicii funerare Bucuresti in sector 5, puteti sa ne alegeti cu incredere. Indiferent de momentul in care s-a abatut acest necaz asupra dumneavoastra, noi va vom fi alaturi, va vom face o oferta decenta si vom tine cont de nevoile, bugetele si specificatiile dvs.

Vreti o firma de servicii funerare Bucuresti sector 5 de incredere? Alegeti Compania Funerară! Pentru detalii, ne puteti apela la numerele de telefon afisate pe site: 0765.059.580 sau 0721.800.887

Servicii funerare mai aproape de tine in sector 5 Bucuresti

Firma noastra de servicii funerare va ofera servicii de calitate in tot sectorul 5 din Bucuresti. Ne poti gasi cu usurinta pe bulevarde principale precum:

 • Bulevardul George Cosbuc
 • Bulevardul Eroii Sanitari
 • Bulevardul Eroilor
 • Bulevardul Mihail Kogalniceanu

Dar si in apropierea urmatoarelor bulevarde:

 • Bulevardul Pieptanari
 • Bulevardul Regina Elisabeta
 • Bulevardul Unirii

Serviciile funerare furnizate de firma noastra de pompe funebre din sectorul 5, Bucuresti, in regim non-stop:

Constatare deces: Putem pune la dispozitia dumneavoastra un medic care sa constate decesul, dar sa si elibereze certificatul medical de deces.

Intocmirea actelor de deces: Totodata va putem consilia in privinta procedurii legale in vederea unei inmormantari asa cum trebuie sau chiar putem face toate aceste lucruri in locul dumneavoastra pentru a obtine autorizatiile necesare.

Toaletare si imbalsamare: Un moment destul de neplacut este toaletarea decedatului si imbalsamarea acestuia. Noi ne ocupam si de aspecte precum spalare, igienizare, cosmetizare si asezare in sicriu. Apoi ne putem ocupa si de imbalsamare prin injectarea unei substante fluide in corpul decedatului.

Achizitionare sicriu: Si alegerea unui sicriu poate fi destul de dificila. Pentru acest lucru ne putem ocupa chiar noi, luam masurari si aducem pentru dumneavoastra sicriu pe care il doriti.

Transport sicriu: Transportul si manipularea sicriului sunt niste proceduri foarte importante pe care ne oferim sa le realizam la cererea dumneavoastra. Masinile funerare cu care lucram sunt autorizate.

Cos de biserica: Tinem cont de traditiile crestine ortodoxe si va putem ajuta cu realizarea cosului pentru biserica, dar si tot ce tine de pachete pentru impartit.

Aranjamente florale: Aranjamentele florale sunt foarte importante si deosebite atunci cand ne gandim la persoana draga noua care a decedat. Ne ocupam sa achizitionam orice aranjamente florale si coroane doriti alaturi de mesajele clasice sau personalizate de catre dumneavoastra.

Monumente funerare: La cerere asiguram si monumente funerare cu fotografii din ceramica. Puteti alege modelul si poza pe care le doriti.

Inmormantare sau inhumare/incinerare: In functie de optiunea pe care o alegeti ne ocupam si de demersurile de inmormantare sau de incinerare. Pentru ultima procedura nu trebuie sa va faceti griji de transport sau de plata taxei de incinerare, de toate aceste lucruri ne ocupam noi.

Putem asigura preot si capela daca doriti acest lucru iar in plus organizam si parastase, ne ocupam de local si de meniu. In plus, putem sa va oferim consultanta in obtinerea locului de veci cesionat pe o perioada de 7 ani. In acelasi timp va putem sprijini si consilia in obtinerea gratuita a locului de veci.

Mai pe scurt putem spune in felul urmator: scapa de grija cautatului de oferte din mai multe parti. Oferim servicii funerare complete iar la noi gasesti orice.

Pachete servicii funerare in sector 5

In functie de preferintele dar si de bugetul dumneavoastra puteti alege unul dintre pachete de servicii funerare. Puteti alege un pachet anume sau putem discuta in scopul personalizarii dupa nevoile si bugetul de care dispuneti.

Pachetul de baza este cel mai ieftin si contine servicii precum: sicriu, cruce, transport, asezare decedat in sicriu sau manipulare sicriu iar pachetul complet contine absolut toate serviciile necesare unei inmormantari fara implicarea dumneavoastra si pentru a sta fara griji.

incinerare

Servicii funerare in rate in sector 5

Se intampla ca uneori astfel de momente triste sa te ia pe nepregatite. De aceea ne-am gandit si la o solutie in cazul in care nu esti destul de pregatit din punct de vedere financiar.

Poti plati orice serviciu de servicii funerare cu cardul de credit in 10 rate fara dobanda.

Acoperim toate zonele din Sectorul 5. Firma de pompe funebre, Casa Funerara Eva, acomperim toate strazile si bulevardele importante din sectorul 5, Bucuresti:

Locatia 1 din sectorul 5, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde importante: Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Calea 13 Septembrie -Drumul Sarii – Bulevardul Geniului – Bulevardul Mihail Kogalniceanu – Bulevardul Regina Elisabeta – Calea Victoriei –Strada Antim Ivireanu – Bulevardul George Cosbuc – Strada Progresului.Locatia 2 din sectorul 5, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde importante: Bulevardul Ghencea – Prelungirea Ghencea – Calea Rahovei – Soseaua Alexandriei.

Locatia 3 din sectorul 5, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde importante: Bulevardul George Cosbuc – Strada Gazelei – Strada Inginer Teodoru – Strada Nasaud, Calea Ferentari – Prellungirea Ferentari.Locatia 4 din sectorul 5, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde importante: Calea Serban Voda – Strada Inginer Teodoru – Strada Nasaud – Strada Mitropolit Filaret – Strada Mitropolit Iosif – Soseaua Giurgiului.

Daca aveti nevoie de o firma ce ofera servicii funerare Bucuresti sector 5 si in imprejurimi, contactati-ne cu cea mai mare incredere. Va vom oferi servicii complete si suportul necesar pentru a trece impreuna cat mai usor peste momentele de cumpana din viata dvs.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.