Nevoia de servicii funerare

Evenimentul funerar este determinat de moartea unui om, intotdeauna aceasta fiind un prilej de indurerare si tristete. Cand moare cineva drag, o ruda sau un prieten vedem cate obligatii presupune acest eveniment. Sunt multe sarcini de indeplinit, multa alergatura, dar constatam ca nu le putem lasa la voia intamplarii. Timpul ne preseaza, stresul, durerea si de fapt toata aceasta noua situatie fac ca totu sa fie foarte complicat.

Evenimentele funerare sunt toate, fara exceptii, consumatoare de energie, de emotii si de bani. Oricare dintre noi am putea sa ajungem in situatia de a nu ne vedea capul de treaba. Iar astfel totul devine si mai greu…. Preocupandu-ne sa facem singuri toate treburile avem din ce in ce mai putin timp de a comemora pe cel pentru care facem pregatirile ultimului drum. Asa a aparut compania noastra funerara, acesta este motivul pentru care a intrat in urma cu multi ani in piata serviciilor funerare.

Casa Funerara Eva s-a infiintat din necesitatea oferirii unor servicii decente si corecte. Va consiliem si va ajutam sa oferiti cel mai decent ultim omagiu celui pe care-l conduceti spre viata vesnica.

Etape principale intr-o inmormantare

Daca vrem sa organizam o inmormantare pentru cel decedat, asa cum trebuie si sa nu ajungem sa fim povestiti de neamuri, prima si prima data trebuie sa obtinem:

  • certificatul de deces;
  • adeverinta de inhumare.

Pentru obtinerea certificatului de deces avem nevoie de:

  • certificatul constatatorului al decedatului
  • buletinul sau cartea de identitate a persoanei decedate
  • certificatul de nastere al persoanei decedate.

Certificatul de deces se va elibera doar de la primarie, in circumscriptia unde a avut loc decesul. Firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie la orice ora din zi prezentandu-va detalii asupra a tot ceea ce va doriti sa stiti.

Produse funerare de baza

Pentru realizarea unui inmormantari corespunzatoare va oferim produse precum:

  • sicrie de diferite modele si esente;
  • produsele necesare pentru pomana;
  • accesorii: crucifixe, cruci din lemn sau granit, lumanari, batiste doiliu pentru usa sau mana, felinare funerare, flori si coroane funerare si multe altele.

De cele mai multe ori pretul este cel mai important factor pentru unii oameni. In ziua de azi multa lume se uita mai intai la pret si apoi la calitate. La noi gasiti doar produse de calitate la un pret bun, deoarece ne dorim sa fim aproape de persoanele indurerate atat cu sufletul, cat si financiar si vrem ca inmormantarea persoanei decedate sa fie un moment demn si plin de recunostinta.

Compania noastra funerara va este alaturi in cele mai grele momente ale vietii si nu vrea sa va dezamageasca nici o secunda. Va suntem alaturi in orice moment al zilei, pentru a va prezenta intreaga noastra oferta de produse funerare de inalta calitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.