Planul funerar

Casa Funerara Eva Bucuresti va propune Planul Funerar. Acesta este un contract preplatit prin care prestatorul si contractantul aleg impreuna serviciile, produsele si organizeaza intregul eveniment in total acord cu dorintele beneficiarului.

Planul funerar este de fapt un serviciu ce se va desfasura in viitor, iar acesta pune la punct toate detaliile, astfel incat sa fie bine definite serviciile si produsele ce se vor folosi in cadrul evenimentului. Este de la sine inteles ca acesta se va desfasura asa cum s-a dorit inca din timpul vietii, planul funerar neputandu-se abate de la clauzele contractuale.

Prestatorul de servicii funerare Bucuresti se obliga sa respecte intocmai dorinta manifestata inca din timpul vietii, fiind bine stabilit fiecare detaliu, conform cu traditia, valorile crestine si nu va putea incalca nicio reglementare legala.

Planul Funerar are o structura simpla si flexibila fiind creat in asa fel incat sa permita adaptarea lui la dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

Planul funerar intre nevoie si responsabilitate

Preturile serviciilor funerare au crescut constatnt in ultimii 10 ani ceea ce a determinat multi dintre clientii nostri sa ne intrebe ce putem face. Planul Funerar va ofera garantia ca serviciile si produsele alese, o data ce au fost platite la preturile agreate impreuna, raman platite, indiferent de cat de mult vor creste acestea intre timp.

Accesand un plan Funerar practic inghetati costurile de maine la nivelul preturilor de azi ! In plus, va puneti famili la adapost, ii protejati pe cei dragi si ii ajutati sa treaca peste acest moment ocupandu-va de organizarea funerariilor.

Poate pentru unii pare macabru, dar este un lucru inevitabil.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.