Servicii funerare Bucuresti

Funerare non stop Bucuresti


Tocmai ai pierdut pe cineva drag si cauti urgent o firma care ofera servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, in conditii avantajoase?

Cu noi momentele grele trec mai usor. Oferim servicii funerare complete si in regim non-stop in Bucuresti la preturi accesibile chiar si pensionarilor.

Ce motive ai sa apelezi la firma noastra pentru servicii funerare Bucuresti?


 • Oferim seriozitate
 • Garantam preturi avantajoase
 • Seriozitate si siguranta serviciilor
 • Lucram in regim non-stop
 • Oferim servicii funerare complete

Ce ne recomanda pe piata din Bucuresti ca furnizor de servicii funerare serioase?

compania funerara bucuresti

Avantajele contractarii de servicii de pompe funebre in Bucuresti de la firma noastra:


 • Suntem firma de top pe piata de servicii funerare din Bucuresti, cu experienta indelungata in domeniu.
 • Toti clientii care apeleaza la noi sunt serviti intr-un mod ireprosabil, asteptand servicii funerare exemplare intr-un astfel de moment dificil inevitabil. Este imboldul care ne-a determinat in preluarea tuturor necesitatilor si materializarea lor in servicii funerare de calitate, personalizate, in functie de cerintele fiecarui client in parte.
 • Ne recomanda planificarea pana la cel mai mic detaliu, dar si cunoasterea traditiilor de inmormantare din tara noastra, pentru organizarea parastaselor si pomenilor.
 • Reusita noastra consta in special in profesionalismul si capacitatea personalului nostru de a se detasa de astfel de momente tragice.
 • In plus, apelam cat mai putin la resursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor nostri, greu incercati de soarta.

Ne deplasam prompt pe toata raza Bucurestiului, inclusiv in regim de urgenta, pentru servicii de inmormantare si intr-un timp cat mai scurt. Servicii funerare non stop Bucuresti


 • Oferim servicii personalizate de inmormantare, in functie de dorintele fiecaruia.
 • Dispunem de angajati cu experienta in domeniu si asiguram medici ce se pot deplasa pentru constatarea decesului sau pentru servicii de imbalsamare urgente.
 • Oferim preturi fara concurenta pe piata servciciilor funerare din Bucuresti. La pachetele complete de inmormatare, servicii cu transportul si produsele necesare pentru pomana de dupa inmormantare, oferim preturi avantajoase. In functie de serviciile oferite, preturile pot diferi.
 • Garantam doar servicii serioase si sigure. Avand experienta indelungata in domeniu, furnizam doar servicii funerare de cea mai inalta calitate, insotite de factura si chitanta.

Ne ocupam de toate demersurile necesare desfasurarii evenimentului in conditii normale. Servicii funerare complete Bucuresti


 • La noi plata serviciilor funerare se poate face, in functie de posibilitati, atat cash, cu talonul de pensii sau in rate fixe fara dobanda.
 • In functie de serviciile dorite de fiecare client in parte, firma noastra de pompe funebre va poate face o oferta pe loc la diferite pachete legate de transportul sicriului sau la produsele specifice pentru inmormantare: sicrie, cruci, procesul de imbalsamare si produse specifice pomenii de dupa inmormantare sau alte servicii.
 • Garantam si servicii funerare de incinerare complete, in conditii avantajoase.
 • Oferim preturi bune si conditii avantajoase pentru serviciile cu transportul si asigurarea sicriului sau diferite produse necesare inmormantarii: batiste, lumanari, prosoape, coliva, colaci, aranjamente florale sau cruci.
 • De asemenea, oferim asistenta si ne ocupam de cautarea locurilor de veci, in situatia in care decedatul nu are asigurat un astfel de loc din timp.
 • Oferim chiar si pachete gratuite pentru inmormantare, doar cu talonul de pensie.
 • Familia indoliata primeste din partea firmei noastre compasiune si empatie, in astfel de situatii. Suntem alaturi de cei indoliati cu cele mai bune sfaturi si servicii.

 

Serviciile furnizate de firma noastra de pompe funebre Bucuresti

 


Servicii funerare Bucuresti de Constatare deces

Firma noastraeste prezenta cu echipe specializate de medici pentru constatarea decesului si eliberarea certificatului constatator de deces, de imbalsamare, respectiv a tuturor autorizatiilor necesare pentru inmormantare. La solicitarea clientului putem asista si intocmi si depunerea dosarului la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.


Serviciu funerar Bucuresti de Imbalsamare a persoanei decedate

Asiguram toata procedura de imbalsamare a persoanei decedate. Avand in vedere ca este nevoie de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra printr intermediul unui medic care va poate elibera si certificatul de imbalsamare.


Organizare parastase

Ai nevoie si de servicii de dupa inmormantare? Suntem specializati in planificarea pana la cel mai mic detaliu si cunoasterea fara cusur a traditiilor pentru organizarea parastaselor sau pomenilor de dupa momentul inmormantarii. Oferim toate produsele specifice unei inmormantari: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, aranjamente florale ori cruci.


Servicii funerare de cosmetica mortuara pentru Bucuresti

Pentru a onora memoria celui aflat pe ultimul drum oferim servicii de cosmetica mortuara . De la spalat, imbracat si machiat, toate vor fi facute cu grija si respect pentru defunct si pentru familia indoliata.


Servicii funerare de Incinerare umana in Bucuresti

La dorinta defunctului sau a familiei va punem la dispozitie serviciul nostru de incinerare umana Bucuresti. Totpdata, ne ocupam de intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si tot ceea ce inseamna servicii funerare Bucuresti.


Servicii funerare – furnizare Locuri de veci in Bucuresti

Nu ai gasit un loc de veci pentru o persoana draga, decadata de curand? Stimp ca timpul te preseaza, tocmai de aceea te ajutam sa gasesti si sa obtii rapid un loc de veci. Iti oferim servicii funerare in sector 4 Bucuresti cat si pe toata raza minicipiului. Bucuresti.


Accesorii funerare Bucuresti

Optional, in functie de dorintele fiecaruia, sicriului ales i se pot aplica anumite accesorii de calitate, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele. De asemenea, va putem pune la dispozitie si toate cele necesare pentru inmormantare, precum: prosoape, batiste, candele ori lumanari.


Transport funerar – servicii pentru Bucuresti si zone limitrofe

Inca nu te-ai gandit cum procedezi cu transportul pesoanei decedate? Nu-ti fa griji. Ne ocupam noi de tot. Detinem o flota de autoutilitare performante, special concepute pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela sau catre cimitir. Toate serviciile de transport oferite de noi sunt de calitate inalta. Avem soferi profesionisti. Nu lasam nimic la voia intamplarii.


Pachete de inhumare

Incercam sa nu va solicitam atentia prea des, sa va oferim timp sa va reculegeti. Ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii. Asta inseamna pentru noi servicii funerare Bucuresti.

In plus, firma noastra ofera sfaturi pentru alegerea si aducerea sicriului, servicii complete de aranjamente florale, coroane si toate produsele necesare pentru pomana: lumanari, coliva, colaci si pachetele cu mancare.

Firma noastra de pompe funebre din Bucuresti practica preturi ieftine, la serviciile complete pentru intreaga inmormantare.

Vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va oferi pachete de servicii funerare complete, de cea mai inalta calitate, la preturi fara concurenta.


Putem fi contactati la orice ora din zi si din noapte, de luni pana duminica. Va stam la dispozitie cu servicii de pompe funebre pentru orice zona a Bucurestiului:

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.