Servicii funerare Ilfov

Stim ca decizia alegerii unor servicii funerare nu este niciodata usoara. Stim ca de fiecare data cand cineva dintre cei dragi ne paraseste durerea si suferinta depasesc imaginatia. De aceea incercam sa va oferim servicii funerare complete si preturi cat mai atractive. Oferim servicii funerare Ilfov si Bucuresti de peste 10 ani.

Daca sunteti in cautarea unei firme de pompe funebre Bucuresti sau Ilfov si a unor servicii funerare ieftine, noi putem fi raspunsul potrivit la cautarea dumneavoastra. Oferim servicii funerare Bucuresti, Ilfov si in imprejurimi, personaliate nevoilor si veniturilor tuturor clientilor.

Care sunt avantajele pachetelor noastre de servicii funerare?

 • oferim servicii funerare ieftine si complete
 • serviciile funerare sunt oferite si in regim non-stop
 • va stam la dispozitie cu servicii funerare de calitate
 • avem personal calificat in domeniul de pompe funebre
 • putem realiza pachete funerare personalizate, la cererea clientului
 • oferim servicii funerare complete in Bucuresti si Ilfov

Gama completa de servicii funerare si pompe funebre Bucuresti si Ilfov, la cele mai bune preturi

Uneori veniturile unei familii din Romania nu sunt tocmai suficiente, iar in astfel de momente tragice, costurile pot fi o adevarata lovitura pentru intreaga familie.

De aceea noi nu punem accent pe cost, ci pe ajutorarea si consolarea clientului in a asigura persoanei dragi servicii funerare de calitate si la pret avantajos.

Stim ca timpul si dorinta dumneavoastra de a va interesa nu sunt tocmai punctele forte in astfel de perioade, asa incat noi va stam la dispozitie cu servicii funerare complete: aranjamente florale, transport funerar, ritual funerar complet etc.

Servicii funerare preturi mici si calitate garantata

Daca oferim servicii la preturi mici nu inseamna ca nu oferim calitate. Noi va oferim servicii funerare de calitate si pachete complete, dar incercam sa va ajutam, oferindu-va un pret accesibil, pentru a nu ingreuna situatia si mai mult. De aceea, preturile sunt mici, dar calitatea este una excelenta. Veti gasi ajutor in tot ceea ce aveti nevoie la noi.

Va putem oferi si consultanta sau sfaturi in ceea ce priveste pregatirea intregului moment si tuturor ritualurilor specifice. Va ajutam si din punct de vedere legal, cu pachete de servicii personalizate.

casa funerara eva bucuresti

Personal calificat in pompe funebre si specialisti in domeniul funerar

Echipa noastra este specializata pe piata de pompe funebre Bucuresti si este formata din personal calificat in domeniul serviciilor funerare. Avem specialisti in fiecare departament al firmei, pentru ca serviciile noastre sa fie complete, avantajoase si extrem de simplu de accesat.

Suntem specialisti cu multi ani vechime in domeniul pompe funebre si servicii funerare si oferim intreaga gama de servicii plecand de la compasiune si incredere. Valorificam respectul fata de clienti si intelegem ca fiecare dintre noi trecem printr-o perioada extrem de dificila atunci cand trebuie sa ne despartim de cei dragi.

Profesionalismul, seriozitate și respectul sunt valori de temelie in firma noastra de pompe funebre pentru Bucuresti si Ilfov

transport decedati bucuresri

Va vom trata cu profesionalism si cu seriozitate si vom respecta fiecare cerere si dorinta, incercand sa oferim tot ce putem mai bun! Astfel de perioade ne asteapta pe toti, fiind constienti ca odata va trebui sa ne despartim de cei dragi. In astfel de clipe avem nevoie de ajutor, de intelegere si de respect. La noi veti gasi fiecare dintre calitatile reamintite mai sus.

Pompe funebre Bucuresti si Ilfov – servicii funerare in intreaga zona a capitalei, Ilfov si in imprejurimi

Ce contine pachetul nostru de servicii funerare si pompe funebre?

Oferim pachete de servicii funerare complete. Astfel, va stam la dispozitie cu:

 • transport funerar
 • amenajarea salii pentru pregatirea ritualului funerar
 • sali specifice pregatirii decedatului
 • sicrie de calitate, personalizate in functie de cerere si buget
 • amenajari florale si coroane personalizate
 • oferim si posibilitatea realizarii pomenilor si ritualurilor specifice cu ajutorul serviciilor noastre.
 • monumente funerare si obiecte fotoceramica
 • servicii repatriere decedati
 • servicii de incinerare umana

Aveti nevoie de o firma profesionista care sa va ofere servicii funerare Ilfov si in Bucuresti? Noi va putem ajuta. Va oferim pachete complete, la preturi avantajoase. Va stam alaturi si va ajutam sa treceti prin cele mai grele momente, oferindu-va tot suportul nostru.

Realizam pachete de servicii persoanlizate in functie de dorintele, nevoile si bugetele clientilor nostri. Incercam sa mentinem mereu o marja de pret extrem de atractiva si de accesibila clientilor din toate nivelurile sociale. Daca aveti nevoie de servicii specifice, putem discuta pentru a stabili cu ce va putem ajuta exact.

Va putem sta la dispozitie si cu urmatoarele pachete:

 • pachete personalizate pentru parastas
 • accesorii funerare
 • pachete funerare complexe: economic, spital, pachet complet pensionari, pachet standard, extins.
 • realizam toate proceurile legale pentru pregatirea si inmormantarea decedatului, conform legilor din domeniu si conform traditiilor ce se doresc a fi respectate. Putem sa va stam alaturi si in obtinerea ajutorului de inmormantare.

Oferim diverse pachete de servicii, pentru a intruni necesarul minim pentru o inmormantare crestineasca, dar putem oferi si servicii funerare premium, daca clientul doreste o asemenea abordare.

Acoperim toate comunele din Ilfov:

Afumati – Alunisu – 1 Decembrie – Balotesti – Berceni – Branesti – Cernica – Chiajna – Ciolpani – Ciorogarla – Clinceni – Copaceni – Corbeanca – Cornetu – Cretesti – Darasti Ilfov – Darasti Vlasca – Dascalu – Dobroesti – Dobreni – Domnesti – Dragomiresti Vale – Dumitrana – Frumusani – Ganeasa – Glina – Gradistea – Gruiu – Jilava – Moara Vlasiei – Mogosoaia – Nuci – Novaci – Pasarea – Peris – Petrachioaia – Snagov – Tunari – Stefanestii de Jos – Vidra – Otopeni – Popesti Leordeni.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata de pret, contactati-ne!

Daca doriti detalii sau doriti sa vedeti pretul concret al unor oferte, contactati unul din agentii nostri. Noi va vom sta la dispozitie in cel mai scurt timp cu informatiile si detaliile necesare.

Nu ezitati sa ne contactati! Va suntem alaturi in orice situatie, ajutandu-va cu sfaturile si informatiile necesare si oferindu-va pachete de servicii funerare complete la pret accesibil.

Daca va doriti ajutorul nostru si vreti sa cinstiti asa cum trebuie, intr-un mod decent, memoria celui raposat, apelati la serviciile si la intelegerea noastra. Va vom fi alaturi in cele mai grele momente, indiferent de bugetul dvs. Va vom ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare crestineasca. Oferim si servicii de creare parastas si pomeni. Pachete complete – servicii funerare Ilfov si Bucuresti.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.