Servicii funerare sector 2 Bucuresti

Ai un deces in familie si cauti o firma de servicii funerare sector 2 din Bucuresti ?

Preluam persoana decedata de acasa, din spital sau camin de batrani. Casa Eva iti este alaturi in astfel de momente oferindu-ti pachete complet de servicii funerare in sectorul 1 la preturi avantajoase, in regim non stop. Firma noastra de pompe funebre sector 2 iti ofera posibilitatea de plata cu talonul de pensie, cash sau card si nu in ultimul rand posibilitatea de plata cu cardul in rate.

Servicii funerare sector 2

Serviciile de pompe funebre Sectorul 2, pe care firma noastra ti le ofera

1. Medic constatator deces

Iti punem la dispozitie, intr-un timp cat mai scurt, echipe specializate de medici pentru constatarea decesului si eliberarea certificatului constatator de deces, de imbalsamare si a tuturor autorizatiilor necesare pentru inmormantare. La solicitarea clientului, putem asista, intocmi si la depunerea dosarului la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.

2. Imbalsamare

Asiguram toata procedura de imbalsamare a persoanei decedate. Avand in vedere ca este nevoie de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra prin intermediul unui medic cu experienta, care va poate elibera si certificatul de imbalsamare.

3. Organizam parastase si pomeni

Ai nevoie de servicii complete de inmormantare? Avem experinta in planificarea pana la cel mai mic detaliu si cunoastem traditiile pentru organizarea parastaselor sau pomenilor de dupa inmormantare. Punem la dispozitie toate produsele specifice unei inmormantari: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, aranjamente florale ori cruci.

4. Servicii de cosmetica mortuara

La solicitarea clientilor oferim si servicii de cosmetica mortuara. Pentru a face cinste memoriei unei persoane dragi decedate, pregatim cu grija si meticulozitate acest moment memorabil, cel de cosmetica mortuara. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia acestuia.

5. Incinerare

La solicitarea fiecaruia, va punem la dispozitie serviciul de incinerare a persoanei decedate. In pachet sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise sau alte servicii conexe.

6. Locuri de veci

Ai nevoie de un loc de veci pentru o persoana draga, decedata de curand? Pentru ca astfel de momente ne iau prin surprindere de obicei, oferim persoanelor indurerate asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.

7. Accesorii funerare

Optional, in functie de preferinte, putem aplica anumite accesorii de calitate sicriului, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele.

8. Transport funerar

Inca nu ai solutii pentru transportul pesoanei decedate? Ne ocupam noi de tot ceea ce presupune transport mortuar. Detinem o flota de autoutilitare performante, special concepute pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela sau catre cimitir. Lucram doar cu soferi profesionisti.

9. Pachete de inhumare

Oferim pachete complete de inhumare. Ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii.

In plus, oferim sfaturi pentru alegerea sicriului, servicii complete de aranjamente florale, coroane si toate produsele necesare pentru pomana: lumanari, coliva, colaci si pachetele cu mancare.

Firma noastra de pompe funebre din Bucuresti, sectorul 2, practica preturi ieftine, la serviciile complete pentru inmormantare.

Nu facem rabat de la calitate si oferim cele mai bune servicii funerare de pe piata.

De ce sa apelezi la firma noastra de servicii funerare non-stop, in sectorul 2 din Bucuresti?

 

 • Profesionalism si seriozitate: Clientii nostri beneficiaza de servicii sigure si prompte la toate pachetele de inmormantare, parastas sau imbalsamare. Lucram doar cu personal cu experienta.
 • Servicii de inalta calitate: Experienta dobandita de-a lungul anilor ne indeamna sa oferim doar servicii de cea mai buna calitate tuturor clientilor.
 • Promptitudine si siguranta: Promptitudinea in astfel de momente e cruciala. Ne deplasam in cel mai scurt timp si oferim siguranta serviciilor funerare din tot sectorul 2.
 • Preturi avantajoase: Garantam preturi avantajoase si ieftine pentru pachetele de servicii funerare din sectorul 2 Bucuresti.
 • Produse de inalta calitate: Oferim produse si servicii de inalta calitate pentru inmormantare, imbalsamare sau parastase.
 • Oferim servicii non-stop: Suntem la dispozitia clientilor in regim non-stop, indiferent de zi, 24 de ore din 24. Ne deplasam pentru servicii urgente de imbalsamare, medic constatator pentru deces si transport sicriu, la orice ora.
 • Oferim pachete complete: Avem experienta pe piata de servicii funerare din sectorul 2 si oferim pachete complete de inmormantare, imbalsamare, pomana de dupa inmormantare sau aranjamente florale.

Ce ne recomanda pe noi, pe piata de servicii funerare din Sectorul 2, Bucuresti

 

 • Suntem firma serioasa cu experienta indelungata pe piata de servicii funerare. Oferim servicii funerare Bucuresti sector 2, dar si in imprejurimi. Ne deplasam prompt pe toata raza sectorului 2, in: Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan Cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Pipera, Mihai Bravu, Floreasca, Baicului, Andronache si nu numai pentru servicii complete de pompe funebre, intr-un timp cat mai scurt.
 • Toti clientii nostri sunt serviti intr-un mod ireprosabil cu servicii funerare exemplare. Preluam toate necesitatile clientilor nostri si le materializam in servicii funerare de calitate. Oferim servifii funerare in Bucuresti sector 2 – personalizate, in functie de cerintele fiecarui client in parte.
 • Experienta dobandita de-a lungul anilor ne indeamna sa oferim doar servicii de inalta calitate la toate pachetele disponibile.
 • Oferim siguranta serviciilor. Toate produsele noastre beneficiaza de garantie, fiind insotite de factura si chitanta.
 • Avem pachete complete pentru serviciile funerare din sectorul 2 Bucuresti. Iti suntem la dispozitie cu medic constatator deces si imbalsamare, transport sicriu de la morga la capela sau de la capela la cimitir, pachete complete cu produse de inmormantare si parastase.
 • Oferim chitanta pentru serviciile si pordusele noastre, dar si certificat de imbalsamare.
 • ucram cu personal specializat in domeniul serviciilor de pompe funebre. Avem soferi profesionisti pentru transport mortuar si masini de transport, utilate si echipate corespunzator.

Apelam cat mai putin la resursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor nostri, greu incercati de soarta – Servicii funerare sector 2 Bucuresti

 

 • Oferim preturi fara concurenta pe piata de servicii funerare din Bucuresti, dar mai ales la pachetele complete furnizate de firma noastra, servicii cu transportul si produsele necesare pentru pomana de dupa inmormantare. In functie de serviciile oferite, preturile pot diferi.
 • Stim cat de importanta este promptitudinea in astfel de momente pentru dumneavoastra. De aceea, ne deplasam in ce mai scurt timp, de la momentul solicitarii serviciilor noastre, la morga sau acasa pentru constatarea decesului.
 • Asiguram servicii funerare in sectorul 2 din Bucuresti in regim non-stop, indiferent de ora sau zi, 24 de ore din 24 si nu facem rabat de la calitate.
 • Planificarea pana la cel mai mic detaliu este una dintre calitatile noastre, dar si cunoasterea in detaliu a traditiilor de inmormantare din tara noastra, necesare in organizarea parastaselor si pomenilor.
 • Reusita noastra se datoreaza in special profesionalismului, dorintei de implicare si capacitatii personalului nostru de a se detasa in astfel de momente tragice.
 • Oferim servicii personalizate de inmormantare, parastase sau pomeni, in functie de dorintele fiecaruia.
 • Lucram doar cu personal experimentat in domeniul serviciilor funerare si asiguram medici ce se pot deplasa pentru constatarea decesului sau pentru servicii de imbalsamare urgente.
 • Garantam preturi ieftine si conditii avantajoase pentru serviciile cu transportul si asigurarea sicriului sau diferite produse necesare inmormantarii, precum: batiste, lumanari, prosoape, coliva, colaci, aranjamente florale sau cruci.

Ne ocupam de toate demersurile necesare desfasurarii tragicului eveniment in conditii normale.

 • Avem relatii si cunostinte in domeniu si facilitam cautarea locurilor de veci, in situatia in care decedatul nu are asigurat un astfel de loc din timpul vietii.
 • Oferim si pachete gratuite pentru inmormantare, doar cu talonul de pensie.
 • Familia indoliata primeste din partea firmei noastre compasiune si empatie, in astfel de situatii. Suntem alaturi de cei indoliati cu cele mai bune sfaturi si servicii.
 • Suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte, de luni pana duminica.
 • Nu facem rabat de la calitate si incercam sa fim primii pe piata de servicii funerare din sectorul 2 Bucuresti.

Servicii Funerare Sector 2

Suntem alaturi de familia indoliata cu sfaturi si cele mai prompte servicii pentru inmormantare. Firma de pompe funebre, Casa Funerara Eva, acompa toate strazile si bulevardele importante din sectorul 2, Bucuresti:

Locatia 1 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese: Strada Polona – Bulevardul N. Balcescu – Soseaua Stefan cel Mare – Calea Mosilor – Bulevardul Carol I.

Locatia 2 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde: Calea Mosilor – Bulevardul Carol I – Sos. Mihai Bravu – Calea Calarasilor – Strada Romulus – Strada Hristo Botev.

Locatia 3 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese: Soseaua Pipera – Calea Floreasca – C.F. Constanta – Strada Gherghitei – Calea Floreasca – Soseaua Colentina – Soseaua Stefan cel Mare.

Locatia 4 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese: Strada Gherghitei – C.F. Constanta – Soseaua Fundeni.

Locatia 5 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese: Soseaua Pantelimon – Soseaua Fundeni – Bulevardul Ferdinand I – Soseaua Mihai Bravu – Soseaua Fundeni – Soseaua Colentina .

Locatia 5 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese: Soseaua Pantelimon – Soseaua Fundeni – Bulevardul Ferdinand I – Lac Dobroiesti – Soseaua Vergului – Lac Pantelimon – Soseaua Pantelimon – Bulevardul Basarabia – Soseaua Mihai Bravu.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.