Servicii funerare Sector 3 Bucuresti

Ai nevoie de consiliere si servicii funerare Sector 3 Bucuresti pentru o inmormantare?

Noi te putem ajuta. Oferim servicii funerare in sector 3 – la preturi accesibile. Suntem o firma de pompe funebre din sector 3 care ofera servicii funerare complete de inalta calitate, in regim non-stop, la preturi decente. Acceptam toate posibilitatile de plata: talon de pensie, cash sau card. NOU !!! Acum puteti plati si in rate cu cardul de credit.

Care sunt serviciile furnizate de firma noastra de pompe funebre in sectorul 3, Bucuresti

Servicii funerare Sector 3 BucurestiOrganizam parastase si pomeni: Ai nevoie si servicii incluse de pomana, dupa inmormantare? Avem experienta in planificarea pana la cel mai mic detaliu si cunoasterea fara cusur a traditiilor pentru organizarea parastaselor sau a pomenilor. Asiguram toate produsele specifice unei inmormantari sau parastase, de la: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, pana la aranjamente florale ori cruci.

Medic constatator deces: Dispunem de echipe specializate de medici pentru constatarea decesului si eliberaram certificat constatator de deces, de imbalsamare, dar si toate autorizatiile necesare pentru inmormantare. La solicitarea clientului putem asista si intocmi si depunerea dosarului la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.

Imbalsamarea persoanei decedate: Ne ocupam de toata procedura de imbalsamare a unei persoanei decedate. Avand in vedere ca este nevoie si de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra prin intermediul unui medic specializat, care la final va poate elibeta si certificatul de imbalsamare.

Servicii de cosmetica mortuara: In cinstea memoriei celui aflat pe ultimul drum, pregatim cu grija si meticulozitate acest moment memorabil, cel de cosmetica mortuara. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia acestuia.

Incinerare: La solicitarea familiei indurate sau conform ultimei dorinte a defunctului va punem la dispozitie si serviciul nostru de incinerare. In cadrul unor astfel de servicii sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, transportul si incinerarea propriu-zise, precum si alte servicii conexe.

Locuri de veci: Daca ai nevoie de un loc de veci pentru o persoana draga, de cedata de curand, care nu dispune de unul, noi iti putem oferi consultanta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.

Accesorii funerare: Dupa achizitionarea sicriului, optional, la dorintele clientilor, ii putem aplica anumite accesorii de calitate, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele. In plus, va asiguram si toate cele necesare pentru inmormantare, precum: prosoape, batiste, candele, flori ori lumanari.

Transport funerar: Nu ai gasit o solutie pentru transportul persoanei decedate? Ne ocupam si de transport mortuar. Detinem o flota de autoutilitare performante, special concepute pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela ori catre cimitir. Toate serviciile de transport oferite de noi sunt de calitate inalta. Masinile sunt manevrate de soferi profesionisti.

Pachete de inhumare: Oferim si pachete complete de inhumare. Ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii. De asemenea, poti beneficia de sfaturi pentru alegerea si transportul sicriului, servicii complete de aranjamente florale, coroane si toate produsele necesare pentru pomana: lumanari, candele, coliva, colaci si pachete cu mancare.Nu facem rabat de la calitate, siguranta si profesionalism. Promitem sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va oferi pachete de servicii funerare complete, de cea mai inalta calitate, la preturi fara concurenta.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile funerare furnizate de firma noastra in sectorul 3?

 • Suntem firma serioasa, cu experienta indelungata pe piata de servicii funerare sectorul 3, Bucuresti. Garantam servicii de cea mai inalta calitate.
 • Preturi avantajoase
 • Ai parte de preturi fara concurenta pentru serviciile funerare si in special la pachetele complete furnizate de firma noastra.
 • Seriozitate si siguranta serviciilor
 • Asiguram servicii sigure si lucram cu personal specializat in serviciile de pompe funebre.
 • Oferim factura si chitanta pentru serviciile furnizate.
 • Lucram in regim non-stop
 • Suntem la dispozitia tuturor clientilor cu servicii funerare in sectorul 3. Oferim servicii funerare Bucuresti sector 3 si imprejurimi. Activam in regim non-stop, indiferent de ora sau zi.
 • Oferim servicii funerare complete
 • Suntem firma cu experienta in domeniu si oferim servicii complete de inmormantare, imbalsamare, pomana sau alte produse pentru inmormantare.

Ce ne recomanda pe noi, ca furnizor de servicii funerare serioase in sectorul 3

 

 • Suntem firma autorizata, cu vasta experienta pe piata de servicii funerare din sectorul 3 Bucuresti.
 • Acoperim artere importante din sectorul 3, Bucuresti, precum: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii sau Vitan pentru servicii funerare profesionale.
 • Fiecare client a beneficiat si beneficiaza de servicii de inalta calitate, intr-un mod ireprosabil. Preluam cu maxima responsabilitate toate nevoile clientilor. Le materializam in servicii funerare de calitate, personalizate, in functie de dorintele fiecarui client in parte.
 • Ne recomanda planificarea pana la cel mai mic detaliu, dar si cunoasterea fara cusur a traditiilor de inmormantare din tara noastra. Acestea sunt necesare pentru organizarea de parastase sau pomeni.
 • Dam dovada de profesionalism si dispunem de personal bine instruit. Personalul nostru are capacitatea de a se detasa de astfel de momente tragice si de a-si face treaba pana la capat, cu dedicare si profesionalism.

Apelam cat mai putin la resursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor nostri, greu incercati de soarta.

 • Ne deplasam prompt in sectorul 3, inclusiv in regim de urgenta, pentru servicii de inmormantare si intr-un timp cat mai scurt. Lucram in regim non-stop, indiferent de ora sau zi.
 • Oferim servicii personalizate de inmormantare, in functie de dorintele fiecaruia.
 • Dispunem de angajati cu experienta in domeniu si asiguram medici pentru constatarea decesului sau alte servicii de imbalsamare urgente.
 • Lucram in regim non-stop si ne deplasam in cel mai scurt timp pentru servicii de inmormantare, imbalsamare, parastase sau transport sicriu.
 • Oferim preturi fara concurenta pe piata serviciilor funerare din sectorul 3. La pachetele complete de inmormatare, servicii cu transportul si produsele necesare pentru pomana oferim preturi avantajoase. In functie de serviciile oferite de firma noastra, preturile pot diferi.
 • Asiguram servicii serioase si sigure. Avand experienta indelungata in domeniu, furnizam doar servicii funerare de cea mai inalta calitate, insotite de factura si chitanta. Oferim si certificat de imbalsamare.

Ne ocupam de toate demersurile necesare desfasurarii tragicului eveniment in conditii normale.

 • La noi plata serviciilor funerare se poate face, in functie de posibilitati, atat cash, cu talonul de pensii sau in rate fixe fara dobanda.
 • Furnizam pachete personalizate. In functie de serviciile necesitati, firma noastra de pompe funebre va poate face pe loc o oferta la diferite pachete legate de transportul sicriului sau la produsele specifice pentru inmormantare: sicrie, cruci, imbalsamare si produse specifice pomenii de dupa inmormantare sau alte servicii conexe.
 • Oferim servicii funerare de incinerare complete, in conditii avantajoase de pret.
 • Asiguram conditii avantajoase de prêt pentru serviciile cu transportul si asigurarea sicriului sau pentru produse necesare inmormantarii, precum: batiste, lumanari, prosoape, coliva, colaci, aranjamente florale sau cruci.
 • De asemenea, oferim asistenta si ne ocupam de cautarea unui loc de veci, in situatia in care decedatul nu are asigurat un astfel de loc din timp.
 • Clientii nostri beneficiaza si de pachete gratuite pentru inmormantare, doar pe baza talonului de pensie.
 • Putem fi contactati la orice ora din zi si din noapte, de luni pana duminica.

Servicii funerare Sector 3Suntem alaturi de familia indoliata cu sfaturi si cele mai prompte servicii pentru inmormantare. Acoperim toate zonele din Sectorul 3 – Bucuresti si nu numai.

Locatia 1 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Calea Calarasilor – Bulevardul C. Coposu – Soseaua M. Bravu – Calea Dudesti – Bulevardul Octavian Goga – Bulevardul Unirii.

Locatia 2 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Bulevardul Octavian Goga – Calea Dudesti – Soseaua M. Bravu – Splaiul Unirii.

Locatia 3 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Bulevardul Basarabia – Soseaua M. Bravu – Bulevardul N. Grigorescu – Bulevardul Camil Ressu.

Locatia 4 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Soseaua M. Bravu – B-dul Camil Ressu – Splaiul Unirii – Strada Fizicienilor.

Locatia 5 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Bulevardul Basarabia – Bulevardul Nicolae Grigorescu – Soseaua Vergului – Bulevardul Liviu Rebreanu.

Locatia 6 din sectorul 3, Bucuresti, acopera urmatoarele artere: Bulevardul Nicolae Grigorescu – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Fizicienilor – Raul Dambovita

Daca aveti nevoie de servicii funerare Bucuresti sector 3 sau imprejurimi, apelati cu cea mai mare incredere la noi. Va stam alaturi si va ajutam cu tot ce este necesar pentru a putea trece peste aceste clipe de grea incercare din viata dvs.

Contactati-ne si cereti o oferta pentru pachete de servicii funerare complete. Va stam la dispozitie si va putem ajuta cu oferte personalizate, in functie de nevoi si de buget.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.