Servicii funerare Sector 4 Bucuresti

Cauti o firma serioasa care ofera servicii funerare in sectorul 4 Bucuresti ?

Casa funerara Eva te poate ajuta. Oferim servicii funerare sector 4 si imprejurimi. Ne deplasam gratuit oferind informatii pretioase familiei. Oferim servicii funerare complete, consiliere specializata, deplasare rapida la domiciliu, non-stop si preturi decente. Compania noastra de pompe funebre sector 4 accepta spre decontare talonul de pensie, plata cash si plata cu cardul in rate fara dobanda.

Serviciile funerare, pe care firma noastra vi le ofera in Sectorul 4, Bucuresti

casa funerara eva bucurestiMedic constatator deces: Ne deplasam rapid la domiciliul clientului, insotiti de un medic constatator deces si eliberaram certificat constatator de deces, de imbalsamare si alte autorizatii necesare pentru inmormantare. Optional, putem asista, intocmi sau depune dosarul de deces la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.

Servicii de imbalsamare: Asiguram toata procedura de imbalsamare a persoanei decedate. Avand in vedere ca este nevoie de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra prin intermediul unui medic cu experienta, care va poate elibera si certificatul de imbalsamare.

Organizam parastase si pomeni: Avem experinta in planificarea pana la cel mai mic detaliu si cunoastem traditiile pentru organizarea parastaselor sau a pomenilor. Oferim toate produsele specifice unei inmormantari: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, aranjamente florale ori cruci la preturi avantajoase.

Servicii de cosmetica mortuara: Optional oferim clientilor si servicii de toaletare si cosmetica mortuara. In cinstea memoriei unei persoane dragi decedate, pregatim cu grija momentul de cosmetica mortuara. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia acestuia.

Incinerare: Avem experienta in servicii funerare de incinerare si capacitatea sa facem acest proces cat mai usor suportabil. In pachetul de incinerare sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise sau alte servicii conexe. Pentru o programare la acest serviciu sunt necesare anumite acte.

Locuri de veci:  Avem cunostinte si relatii in domeniu, care ne pot facilita cautarea locurilor de veci. Oferim persoanelor indurerate asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.

Accesorii funerare: Oferim posibilitatea achizitionarii de sicrie sau cruci. In functie de dorintele familiei putem accesoriza si aplica anumite accesorii de calitate sicriului, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele.

Transport funerar si manipulare sicriu: Oferim servicii de manipulare sicriu si transport mortuar. Transportul sicriului este nul dintre cele mai importante servicii funerare. In acest sens, detinem o flota bogata de autoutilitare performante, speciale pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela sau catre cimitir. In plus, lucram doar cu soferi experimentati.

Pachete de inhumare: Oferim pachete complete de inhumare. Ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii. Avem grija ca pregatirea inmormantarii sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Suna-ne si ne deplasam in cel mai scurt timp la domiciliul tau, insotiti de un medic specialist pentru constatarea decesului si toate demersurile necesare in astfel de situatii.

Raspundem cu promptitudine si acelasi profesionalism tuturor solicitarilor pentru organizarea pana la cel mai mic detaliu a ceremoniei de inmormantare.

Oferim sfaturi competente si servicii funerare in sectorul 4, Bucuresti, practice si ieftine.

Ce motive ai sa apelezi la firma noastra pentru servicii funerare in sectorul 4 Bucuresti?

 • Suntem firma autorizata si oferim servicii funerare complete
 • Dispunem de autorizatie in domeniu pentru desfasurarea serviciilor funerare pe raza sectorului 4. Oferim servicii si produse funerare complete.
 • Profesionalism si seriozitate
 • Avem personal calificat, cu experienta in desfasurarea tuturor serviciilor funerare.
 • Garantam servicii profesionale.
 • Servicii practice si preturi ieftine
 • Oferim conditii avantajoase de preturi si modalitati de plata diferite la pachetele de servicii funerare, cu talonul de pensii, card bancar sau in rate.
 • Program non-stop
 • Lucram in regim non stop. Ne deplasam rapid la domiciliul clientului, la orice ora, indiferent de zi, pentru toate demersurile in urma unui deces.
 • Servicii sigure si garantate
 • Oferim factura si garantie pentru toate serviciile funerare furnizate. Asiguram si certificat de imbalsamare.
 • Consiliere specializata
 • Dispunem de personal calificat care va ofera consiliere specializata pentru alegerea celor mai potrivite servicii sau produse.

Ce ne recomanda pe piata serviciilor de pompe funebre din sectorul 4, Bucuresti

 • Suntem firma autorizata, cu experienta indelungata in domeniul serviciilor funerare.
 • Avem o arie de acoperire mare in sectorul 4: Soseaua Berceni, Big Berceni, Oltenitei, Bulevardele Alexandru Obregia sau Tineretului, Aparatorii Patriei, Alunisului, Belu, Bagdasar Arseni, Budapesta, Bulevardul Marasesti, Constantin Brancoveanu.
 • Indiferent de zona din sectorul 4, in care va aflati, echipa noastra este mereu prezenta la datorie pentru a oferi tuturor clientilor servicii funerare de inalta calitate.
 • Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt principalele noastre recomandari pe piata serviciilor de pompe funebre, din sectorul 4.
 • Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor pentru organizarea impecabila a ceremoniei de inmormantare.
 • Lucram cu echipe experimentate in domeniul pompelor funebre. Angajatii nostri au experienta in domeniul serviciilor funerare, lucram cu soferi profesionisti si medici specializati.

Actionam in regim non-stop. Echipa noastra se deplaseaza rapid la domiciliul clientului pentru toate demersurile in urma unui deces. Ne deplasam in ce mai scurt timp, de la momentul solicitarii serviciilor noastre, la morga sau acasa, pentru constatarea decesului. Servicii funerare Bucuresti non stop!

 • Dispunem de pachete diverse de servicii funerare pentru sectorul 4, precum: pachete de inhumare pensionari doar cu talonul de pensii, pachete de inmormantare cu parastas si produse specifice.
 • Avem experienta si putem oferi consiliere specializata pentru alegerea celor mai porivite produse si servicii funerare.
 • Experienta dobandita de-a lungul anilor ne indeamna sa oferim doar servicii de inalta calitate.
 • Toate produsele noastre beneficiaza de garantie, fiind insotite de factura si chitanta.
 • Avem pachete complete pentru serviciile funerare din sectorul 4 Bucuresti: medic constatator deces si imbalsamare, transport sicriu de la morga la capela sau de la capela la cimitir, pachete complete cu produse de inmormantare si parastase.
 • Avem medici pentru serviciul de imbalsamare si oferim certificat de imbalsamare.

Respectam obiceiurile si traditiile de inmormantare romanesti si organizam parastase si pomeni intocmai obiceiurilor.

 • Lucram cu soferi profesionisti pentru transport mortuar si masini de transport, utilate si echipate corespunzator.
 • Oferim preturi fara concurenta pe piata de servicii funerare din Bucuresti, dar mai ales la pachetele complete furnizate de firma noastra. In functie de serviciile oferite, preturile pot diferi.
 • Lucram in regim non-stop. Asiguram servicii funerare in sectorul 4 din Bucuresti la orice ora sau in orice zi, 24 de ore din 24 si nu facem rabat de la calitate.
 • Planificarea pana la cel mai mic detaliu este una dintre calitatile noastre, dar si cunoasterea tuturor traditiilor de inmormantare din tara noastra, necesare pentru organizarea parastaselor sau a pomenilor.
 • Dam dovada de mult profesionalism, dorinta de implicare si reusita. Lucram doar cu personal experimentat si asiguram medici ce se pot deplasa pentru constatarea decesului sau pentru servicii de imbalsamare urgente.
 • De asemenea, oferim servicii personalizate de inmormantare, parastase sau pomeni, in functie de dorintele fiecaruia.
 • Garantam conditii avantajoase de pret, atat pentru serviciile cu transportul si asigurarea sicriului sau diferite produse necesare inmormantarii.
 • Dispunem de relatii si cunostinte in domeniu si facilitam cautarea locurilor de veci, in diferite locatii din Bucuresti sau din imprejurimi.

pachete funerare complete bucuresti

Empatizam cu cei aflati in suferinta. Oferim consiliere si cele mai bune sfaturi persoanelor greu incercate de soarta. Acoperim toate zonele din Sectorul 4, Bucuresti si nu numai

 

Locatia 1 din sectorul 4, Bucuresti, acopera urmatoarele zone: Splaiul Independentei – Splaiul Unirii – Bulevardul Unirii – Parcul Carol – Bulevardul Regina Maria – Calea Serban Voda – Bulevardul Sincai.

Locatia 2 din sectorul 4, Bucuresti, acopera urmatoarele zone: B-dul Sincai – Calea Vacaresti – Calea Serban Voda – Strada Sergent N. Vasile – Drumul Gazarului – Soseaua Giurgiului.

Locatia 3 din sectorul 4, Bucuresti, acopera urmatoarele zone: Soseaua Berceni – Strada Turnu Magurele – Strada Luica.

Locatia 4 din sectorul 4, Bucuresti, acopera urmatoarele zone: Soseua Oltenitei – Soseaua Vitan Barzesti.

Daca aveti nevoie de orice serviciu funerar sau de pachete complete in sector 4 Bucuresti, contactati-ne. Oferim servicii complete – servicii funerare Bucuresti sector 4. Va suntem alaturi cu o  gama completa de servicii si va sustinem prin serviciile funerare Bucuresti in cele mai grele momente din viata.

Serviciile noastre va vor ajuta sa va ocupati mai usor de acest moment nefericit si sa aveti tot sprijinul necesar din partea unor profesionisti. Daca doriti detalii, contactati Compania Funerara pentru a beneficia rapid de servicii excelente de pompe funebre Bucuresti!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.