Servicii funerare Sector 6 Bucuresti

Te confrunti cu un eveniment tragic in familie si ai nevoie de Servicii Funerare in Sectorul 6, Bucuresti?

Noi te putem ajuta. Oferim servicii funerare Bucuresti sector 6 – servicii si pachete funerare complete!

Suntem firma autorizata de pompe funebre si oferim servicii funerare complete, consiliere specializata, in regim non-stop si preturi avantajoase.

Ce motive ai sa apelezi la firma noastra pentru servicii funerare in sectorul 6?

 • Firma autorizata
 • Suntem autorizati pentru prestarea de servicii funerare in sectorul 6. Oferim servicii funerare complete si produse pentru inmormantare.
 • Profesionalism si seriozitate
 • Avem personal calificat si soferi cu experienta in desfasurarea serviciilor funerare.
 • Garantam servicii de inalta calitate.
 • Servicii serioase si preturi avantajoase
 • Oferim conditii avantajoase de pret si modalitati de plata diferite la pachetele de servicii funerare.
 • Lucram in regim non-stop
 • Ne deplasam la orice ora la domiciliul clientului pentru toate demersurile in urma unui deces.
 • Siguranta serviciilor
 • Toate serviciile si produsele oferite de firma noastra sunt insotite de chitanta sau factura. Oferim garantie la toate serviciile funerare furnizate.
 • Consiliere pre si postdeces
 • Avem experienta si personal calificat ce ofera consiliere specializata in scopul alegerii celor mai potrivite servicii.

Ce ne recomanda ca furnizor de servicii funerare pentru sectorul 6, Bucuresti

 • Suntem firma autorizata, cu experienta indelungata in furnizarea de servicii funerare in sectorul 6, din Bucuresti.
 • Furnizam o gama completa de produse si servicii funerare pe raza sectorului 6.
 • Indiferent de zona din sectorul 6, Bucuresti, precum: bulevardele Iuliu Maniu, Uverturii, Timisoara, Regie sau Vasile Milea echipa noastra este mereu prezenta la datorie. Astfel va putem oferi servicii funerare de inalta calitate.
 • Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt principalele noastre recomandari pe piata serviciilor de pompe funebre, din sectorul 6.
 • Lucram cu angajati cu experienta in domeniu serviciilor funerare, lucram cu soferi profesionisti, avem masini mortuare echipate corespunzator si medici specializati.
 • Lucram in regim non-stop. Echipa noastra se deplaseaza rapid, la orice ora, la domiciliul clientului pentru toate demersurile in urma unui deces.
 • Avem experienta si oferim consiliere specializata pentru ca cei indoliati sa depaseasca mai usor un astfel de moment ori pentru alegerea celor mai potrivite produse sau servicii funerare.
 • Raspundem prompt si sigur, cu acelasi profesionalism tuturor solicitarilor.

servicii funerare sector 6Apelam cat mai putin la resursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor nostri, greu incercati de soarta.

 • Nu lasam niciun detaliu la voia intamplarii. Organizam minutios ceremonii de inmormantare, parastase sau pomeni. Cunoastem toate obiceiurile si detaliile premergatoare unei inmormantari si ne ocupam de toate detaliile.
 • Solicitam cat mai putin atentia familiei indoliate pentru detalii cu privire la inmormantare sau alte amanunte si o lasam sa se reculeaga in liniste.
 • Oferim consiliere si cele mai bune sfaturi persoanelor greu incercate de soarta.
 • Dispunem de medici specialisti pentru constatarea deceselor, imbalsamare sau alte servicii.
 • Oferim si certificat de imbalsamare.
 • Oferim pachete diverse de servicii funerare in sectorul 6, Bucuresti. Avem pachete destinate pesionarilor care nu implica niciun fel de costuri si care se fac in baza talonului de pensie.
 • Putem oferi, gratuit si consultanta funerara predeces, la orice ora din zi si din noapte, tuturor celor care doresc sa fie informati, sa anticipeze costurile, procedurile sau alte detalii premergatoare inmormantarii.
 • Dispunem de pachete diverse de servicii funerare pentru sectorul 6, precum: pahete de inhumare pensionari, pachete de inmormantare cu parastas si produse specifice.
 • Avem experienta si putem oferi consiliere specializata pentru alegerea celor mai potrivite produse si servicii funerare.

Ne ocupam de toate demersurile necesare desfasurarii tragicului eveniment in conditii normale.

 • Oferim produse si servicii funerare ce beneficiaza de garantie, insotite de factura sau chitanta.
 • Avem pachete complete pentru serviciile funerare din sectorul 6 Bucuresti. Furnizam medic constatator deces si imbalsamare, transport sicriu de la morga la capela sau de la capela la cimitir sau pachete complete cu produse de inmormantare si parastase.
 • Tinem cont de obiceiurile si traditiile de inmormantare romanesti si organizam parastase si pomeni intocmai cu acestea.
 • Lucram cu soferi profesionisti pentru transport mortuar si masini de transport, utilate si echipate corespunzator.
 • Oferim preturi fara concurenta, servicii funerare serioase, de inalta calitate. Preturile pot diferi, in functie de seviciile oferite.
 • Lucram in regim non-stop. Asiguram servicii funerare pe raza secrorului 6 din Bucuresti la orice ora sau in orice zi, 24 de ore din 24.
 • De asemenea, oferim servicii personalizate de inmormantare, parastase sau pomeni, in functie de cerinte.
 • Avem relatii si cunostinte in domeniu si facilitam cautarea locurilor de veci, in diferite locatii din Bucuresti sau din imprejurimi.

Suntem alaturi de familia indoliata cu sfaturi si cele mai prompte servicii pentru inmormantare.

Indiferent de momentul in care s-a intamplat tragedia, indiferent in ce stare va aflati, daca aveti nevoie de servicii funerare in Bucuresti, noi va stam la dispozitie. Suntem parteneri de incredere si va putem ajuta sa treceti peste acest moment cu mai multa usurinta. In primul rand va luam stresul organizarii de pe umeri si va lasam sa cinstiti memoria celor dragi in liniste si pace.

Daca aveti nevoie de servicii funerare Bucuresti sector 6 sau imprejurimi, nu trebuie decat sa ne contactati.

Serviciile funerare, pe care firma noastra vi le ofera in Sectorul 6, Bucuresti

Medic constatator deces: Ne deplasam in cel mai scurt timp cu un medic constatator deces si putem elibera certificat constatator de deces, de imbalsamare si alte autorizatii necesare pentru inmormantare. Optional, putem asista, intocmi sau depune dosarul de deces la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.

Servicii de imbalsamare: Asiguram servicii de imbalsamare de inalta calitate. Avand in vedere ca este nevoie de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra prin intermediul unui medic cu experienta, care va poate elibera si certificatul de imbalsamare.

Organizam parastase si pomeni: Suntem firma cu experienta in planificarea pana la cel mai mic detaliu si cunoasterea traditiilor romanesti, pentru organizarea parastaselor sau a pomenilor. Furnizam toate produsele necesare unei inmormantari: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, aranjamente florale ori cruci la preturi avantajoase. Efectuam pomeni de 3 zile, de 9 zile, de 40 de zile, de 3 luni, 6 luni sau 9 luni ori un an de la moartea unei persoane.

Servicii de cosmetica mortuara: Pe langa alte servicii pentru inmormantare, oferim, in plus, clientilor si servicii de toaletare si cosmetica mortuara. In memoria persoane decedate, pentru a pastra cat mai vie imaginea unei persoane dragi, pregatim cu grija si meticulozitate momentul de cosmetica mortuara. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia acestuia.

Incinerare: Avem experienta in furnizarea serviciilor funerare de incinerare si capacitatea sa facem acest proces cat mai usor suportabil. In pachetul de incinerare sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu.

Locuri de veci: Avem cunostinte si relatii in domeniu, care ne pot facilita cautarea locurilor de veci. Oferim persoanelor indurerate asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica, in situatia in care persoana decedata nu are asigurat un loc de veci.

Accesorii funerare: Dupa alegerea sicriului, optional, putem accesoriza si aplica anumite accesorii de calitate sicriului, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele. Dispunem de sicrie si cruci de calitate inalta, materiale diferite si preturi accesibile.

Transport funerar: Oferim servicii de manipulare sicriu si transport mortuar. Deoarece, transportul sicriului este unul dintre cele mai importante servicii funerare, detinem o flota bogata de autoutilitare performante, speciale pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela sau catre cimitir. In plus, lucram doar cu soferi experimentati.

Pachete de inhumare: Oferim pachete de inhumare serioase. Ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii. Avem grija ca pregatirea inmormantarii sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Suna-ne indiferent de ora sau zi si ne deplasam in cel mai scurt timp la domiciliul tau, insotiti de un medic specialist pentru constatarea decesului. Ne ocupam de toate detaliile.

Cu noi inmormantarea va decurge in cele mai bune conditii si beneficiezi de cele mai bune servicii de pompe funebre.

servicii funerare sector 6Acoperim toate zonele din Sectorul 6, Bucuresti si nu numai. Firma de pompe funebre, Casa Funerara Eva, acomperim toate strazile si bulevardele importante din sectorul 6, Bucuresti:

Locatia 1 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Drumul Taberei – Gara Chiajna – Drumul la Chiajna – Drumul Sarii – Drumul Carierei – Drumul La Rosu – Drum Coasta Cerbului – Drum Coasta Grindului.Locatia 2 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Podul Grant – Calea Crangasi – Lacul Dambovitei – Drumul Carierei – Calea Giulesti – Drumul la Rosu.Locatia 3 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Bulevardul Iuliu Maniu – SoseauaVirtutii – Calea Crangasi – Podul Grant – Giulesti – Calea Plevnei – Strada C. Noica – Soseaua Cotroceni.
Locatia 4 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Autostrada A1- Bulevardul Iuliu Maniu – Pasaj Lujerului – Soseaua Virtutii – Strada Dambovitei – Aleea Lacul Morii – Strada Drenajului – Drum Ciorogarla.Locatia 5 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Pasaj Lujerului – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Geniului – Drumul Sarii – Bulevardul Ghencea – Strada Brasov – Pasaj Lujerului.Locatia 6 din sectorul 6, Bucuresti, acopera urmatoarele artere importante:
Bulevardul Iuliu Maniu – Pasaj Lujerului – Strada Brasov – Prelungirea Ghencea – Soseaua de Centura – Pasaj Lujerului.

 

Aveti nevoie de servicii funerare Bucuresti sector 6 sau in imprejurimi? Contactati-ne la numerele afisate si ne vom deplasa de urgenta la dvs. pentru a va sustine cu tot ceea ce este necesar in administrarea, organizarea si desfasurarea ceremoniei de inmormantare. Ba mai mult, va putem oferi si servicii de realizare parastas si pomeni.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.